Suomeksi Englanniksi

Ostoskorissasi on
0 tuotetta, 0,00 €

OstoskoriinKassalle »

jaminthebox

Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10 ja 24§:n mukainen tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjä

Jam in the Box Helsinki Oy 

Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Janica Saxelin Jam in the Box Helsinki Oy Vaasankatu 6 LH1 00500 Helsinki 

Rekisterin nimi

Jam in the Box asiakasrekisteri 

Henkilötietojen käyttötarkoitukset

Rekisterin sisältämiä tietoja käytetään asiakassuhteen hoitoon. Rekisterin tietoja käytetään ainoastaan tilauksen toimittamiseen sekä silloin, kun informoimme asiakkaitamme verkkokaupan uusista tuotteista tai muista Jam in the Boxia koskevista asioista. Emme luovuta tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

Rekisterin tietosisältö

Asiakasrekisteriin tallennetaan seuraavia tietoja:

  • Asiakkaan etu- ja sukunimi
  • Asiakkaan sähköpostiosoite
  • Asiakkaan postiosoite, postinumero, -toimipaikka ja maa
  • Asiakkaan puhelinnumero
  • Yrityksen nimi ja y-tunnus
  • Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot
  • Asiakkaan tilauksen tekemiseen tai rekisteröintiin käyttämä verkkokaupan kieli ja valuutta sekä kauppaversio

Säännönmukaiset tietolähteet

Tietoja saadaan ensisijaisesti asiakkaalta itseltään palveluiden käytön ja asiakaspalvelun yhteydessä. Palvelutietoa kerätään asiakkaan käyttäessä palveluita. Asiakkaaseen liittyviä tietoja voidaan hankkia ja päivittää lainsäädännön mahdollistamissa tapauksissa asiakkaalle informoituihin käyttötarkoituksiin myös ulkoisista tietolähteistä.

Tietojen luovutukset ja siirrot

Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta Jam in the Box Helsinki Oy:n ulkopuolelle. Viranomaisille tietoja luovutetaan lain edellyttämissä tapauksissa, sekä väärinkäytösten ehkäisyssä ja selvittämisessä. Henkilötietoja ei siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Jam in the Box Helsinki Oy:n hallinnoiman verkkokaupan tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus ja käytettävyys varmistetaan parhain mahdollisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein. Henkilötiedot suojataan asiattomalta pääsyltä ja laittomasti tai vahingossa tapahtuvalta tietojenkäsittelyltä. Henkilötietoja käsitellään ainoastaan Jam in the Box Helsinki Oy:n ennalta määrittämän henkilön toimesta.

Tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen:

Jam in the Box Helsinki Oy Vaasankatu 6 LH1 00500 Helsinki

Oikeus vaatia tiedon korjaamista

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tietojen oikaisupyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna yllä mainittuun osoitteeseen.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Henkilötietolain 30 §:n mukaisesti rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten.

Nostoja kaupastamme

Kaupan Top 5

Kaupan 5 Uusinta

© jaminthebox | Riedell Skates.